dimarts, 20 de març del 2018

Concurs de fotografia

Qui pot participar-hi? 
Tots els alumnes de 3r i 4t d’ESO que ho desitgin.
Quines característiques han de tenir les fotografies?
Cada participant pot presentar fins a 3 fotografies, realitzades pel propi alumne. La temàtica d’aquestes fotografies inclou qualsevol activitat escolar que s’hagi fet durant el curs 17-18 (intercanvis, sortides de curs, gimcana de Sant Ignasi, …). Les obres seran identificades amb títol de la fotografia i lloc on ha estat feta. Presentació de les fotografies
Les fotografies es presentaran en format JPG. Les fotografies s’han de presentar en un pendrive sense cap altra arxiu més. El nom de l’arxiu no ha de ser el nom de l’alumne sinó un sobrenom. El pendrive s’ha de lliurar a la sala 305, situada a la 3a planta al costat de les aules de 3r. En el moment del lliurament també haureu de donar un sobre tancat on dintre consti el nom de l’alumne i el sobrenom, així com el curs i grup al qual pertany. El termini de presentació de fotografies finalitza el 4 d’abril de 2018 a les 13:30h.
Quins premis hi haurà?
El concurs de fotografia tindrà dos premis. El mateix alumne no pot tenir més d’un premi. Quedarà fora de concurs qualsevol fotografia que no compleixi els requisits esmentats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada