dijous, 7 de febrer del 2019

Proves Cangur 2019

Us copio la informació que han donat els meus companys de matemàtiques a les famílies:

"La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova que, amb caràcter general a les seus de Catalunya, se celebrarà el dia 21 de març de 2019, amb un horari de 10 a 1/4 de 12.

La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

L’alumnat s’agrupa en seus, és a dir, els llocs on es fa la prova. La nostra escola serà seu Cangur, per sisena vegada, i ens agradaria que el dia 21 de març fos una festa col·lectiva per fer matemàtiques.

La comissió Cangur creu que fins a l’1% dels participants de cada nivell que han obtingut millor puntuació són mereixedors de premi. I, a més a més, estableix diversos premis (primers premis, pòdium, premis de tipus A, B, C, D i nominacions) que reben objectes diversos de les tecnologies de la comunicació. A la nostra escola premiarem els millors classificats de cada nivell el dia de la celebració dels Jocs Florals.

La preparació de la prova Cangur començarà el proper dimarts 22 de gener, i és de caire voluntari. Els professors Josep Alegret, Montse Majolero, i Pilar Compte reuniran els alumnes voluntaris tots els dimarts fins a la data de la prova de 13:40 a 14:50 h. Durant l’estona de preparació, els alumnes faran proves cangur d’anys anteriors i també dinaran, necessitem que signeu una nota a l’agenda dels vostres fills/es on feu constància de que heu llegit aquesta carta i els autoritzeu per assistir a les sessions de preparació de la mateixa.

Desitgem que aquesta experiència sigui molt profitosa, i sobretot que s’ho passin molt bé aprenent!! "

                                                           Josep Alegret, Montse Majolero, i Pilar Compte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada