dissabte, 28 de març del 2020

PER L'AUTISME, CONNECTA’T AL BLAU

Benvolguts/des,

Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, que es celebrarà el 2 d'Abril, des de l'Associació Aprenem per a la inclusió de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA), volem animar a tots els centres educatius de Catalunya i a tots els seus alumnes, professionals, famílies i altres agents implicats, a participar i commemorar aquest dia amb nosaltres.

És una gran ocasió per sensibilitzar al conjunt de la societat i per treballar valors i aspectes tan importants com el respecte, la tolerància, la inclusió i la diversitat i, no hi ha millor escenari per fer-ho, que el que ens brinda la comunitat educativa.

A més a més de les propostes que ja us vam fer arribar, a causa de la situació de confinament ocasionada pel COVID-19, hem volgut fer una nova proposta adaptada a la situació actual de confinament.
Esperem que us agradi i que pugui ser una proposta col·lectiva que  tots els centres
educatius de Catalunya puguin fer arribar el dia 2 d'abril a les llars dels seus alumnes, famílies i professionals del centre.

Esperem que us animeu i participeu! Podeu fer-nos arribar imatges o vídeos sobre l’acció de sensibilització que realitzeu a través de l’adreça electrònica lpenya.crab@gmail.com indicant el nom del centre educatiu i l’activitat realitzada o bé penjar-ho a les vostres xarxes socials i etiquetar-nos com a @AprenemAutisme a Twitter i Instagram i @Aprenem a Facebook i els hastags #acasadeblau #ConnectatAlBlau. Ens encantarà que ens expliqueu la vostra iniciativa!!!!

Per a qualsevol aclariment o informació addicional, no dubteu a contactar amb nosaltres a través d’aquesta adreça de correu electrònic.

Moltes gràcies per la vostra participació!! Volem veure les vostres activitats originals!!


Laia Peña  
Responsable servei d'Intervenció Terapèutica Educativa en Context (ITEC)
Responsable àrea de Formació
Centre de Recursos Autisme Barcelona (CRAB)
C/ Doctor Trueta 183, 1-5 · 08005 Barcelona
Tlf. 93 0164092 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada