dilluns, 8 de juny del 2020

Activitat ABP "Descobrim les malalties"

Avui ha tocat fer una activitat de llengua castellana, l'objectiu de la qual consistia a conèixer i aprendre terminologia mèdica: el d'algunes paraules que tenen una arrel culta.

I com que la diversió no exclou l'aprenentatge, ans al contrari, tothom ha participat en una competició, els guanyadors de la qual us oferim tot seguit:


Per obtenir aquesta classificació s'han tingut en compte els següents criteris:

- La puntuació de les preguntes d'un formulari (només es classificaven els grups amb 0-1 errors).
- La puntuació d'un kahoot (només es classificaven els grups amb un 100-95% d'encerts).

Tota aquesta informació la teniu disponible i així podreu comprovar que els dos primers classificats han realitzat les dues proves amb un 100% d'encerts. L'Eloi ha fet el kahoot amb menys temps, i el segon grup (Eva, Júlia, Paula, Marc i Àlex) ha acabat abans el formulari. Per tant, hi ha gairebé un empat tècnic. Posem l'Eloi a dalt del pòdium per la dificultat més gran de fer-ho tot sol.

En el cas de l'empat del tercer lloc, es dona que el grup del Pablo, Bruno i Albert han tingut una puntuació màxima al formulari, mentre que el grup de la Laia, Edmar, Judit i Núria han fallat una pregunta. Però en el Kahoot la situació ha estat inversa (95% d'encerts al grup de nois i 100% al de noies). Determinem, per tant, empat absolut entre tots dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada