divendres, 16 de setembre del 2016

Final de setmana

"Comença fent el que és necessari
continua fent el que és possible i, de cop i volta, estaràs fent l'impossible." 


Amb aquesta frase que encapçala l'entrada que vam publicar el primer dia i que es troba a la nostra agenda escolar, acabem la setmana.
Ha estat la primera de curs, molt intensa per a tots, alumnes, professors, direcció. I tots amb els nostres rols diferents, però compartint el mateix camí: Territori 3D.

Aquesta ha estat la setmana de les presentacions, de la coneixença, de l'aliança i la setmana de la motivació. Una motivació necessària per afrontar el nou repte que tenim al davant.

La motivació neix de dins de nosaltres i les experiències que rebem de fora la poden fer créixer o asfixiar. A vosaltres, alumnes, us demanem aquesta motivació perquè nosaltres, professors, la puguem cuidar i engrandir.

Què ens portem d'aquests cinc dies? Quin és el grau de satisfacció que n'hem tret? Què ens hem proposat?, ... Preguntes com aquestes ens hem fet en l'estona de reflexió del final d'aquest matí i  alguns, fins i tot, les heu escrit en la vostra agenda vital.

Ja hem acabat, però ens queda la premissa treballada al llarg d'aquests dies i reflectida a la imatge anterior: "esborrem el prefix de la paraula im-possible".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada