dijous, 15 de setembre del 2016

Sortida d'inici de curs: Dia de l'aliança

​Qualsevol territori i qualsevol grup, per a funcionar, necessita una aliança, un pacte.
 Aquest curs tenim una missió (explorar el territorio 3D i descobrir molts paisatges..) i necessitem fer-ho junts!! Per això avui ens proposem construir entre tots aquest marc comú per al 3D, reflexionar, crear junts!!

 Aprofitant l'entorn de natura respirarem i ens mourem junts (caminada), i també jugarem per descobrir i conèixer millor les persones amb qui farem aquest viatge (roda de Jocs). En un darrer moment aquí o a l'escola aprofitarem tot el que hem après per proposar aliances...

A "La roda de jocs" us proposarem un seguit de dinàmiques per a explorar...

 - Les nostres emocions (PRESENT): Com reaccionem davant el que ens passa? (dificultats, sopreses, reptes, preguntes, amistat, conflictes, decepcions, descobertes....)​ - Les actituds que ens agradarien per al grup (FUTUR) (sentit de l'humor, imaginació, col.laboració...) Com detectem les actituds que ens ajuden a creixer com a grup i les que no, quines actituds voldrem que estiguin en el nostre pacte i aliança... Què passa quan no les complim?

 - La nostra història: què ens va ajudar i què ens va complicar la convivència i l'aprenentatge? (EL PASSAT) Farem una mirada al 2n NEI per prendre consciència de com va anar l'any passat i com ens agradaría que anés aquest any.

 I amb tot el que hàgim après elaborarem una proposta d'aliança. Som-hi !

Montserrat Subirana
Directora 3r Diferent i 4t ESO

Ja de tornada...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada