dimecres, 12 d’octubre del 2016

A classe de física i química






"Aquesta setmana hem fet una prova "diferent". Sí!! era un examen sobre el material de laboratori, però l'hem fet en grup i jugant. En què ha consistit? Doncs... la professora, la Pilar Compte, ens ha portat un piló (exactament 126) de fitxes plastificades on hi havia o bé un nom, o bé una imatge o bé una explicació sobre un estri o un aparell del laboratori de química. I hem hagut de fer els trios nom/imatge/explicació. 
Cada trio ben fet ens comptarà +0,5 punts, i cada un mal fet -0,5 punts.
 
També hem hagut de fer-nos l'autoavaluació i la coavaluació entre els companys que hem format el grup sobre el que havíem estudiat prèviament i sobre el que hem col·laborat mentre hem fet l'activitat. Una de les normes més serioses que hem hagut de respectar a l'hora de fer aquesta activitat ha sigut que no ens podíem comunicar entre diferents grups.

No us penseu pas que aquesta activitat l'hem fet espontàniament!! Abans ens havíem passat dues hores al laboratori de química observant el material i escoltant les explicacions de la Pilar mentre agafàvem apunts. I després vam fer un dossier per passar a net tota la informació sobre el material de laboratori; dossier que hem hagut d'entregar a la professora abans de fer l'activitat.
Mmmm... ara ens agradaria fer servir tot aquest material en una pràctica de física o química al laboratori!"

Pilar Compte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada