dimecres, 16 de novembre del 2016

Padrins informàtics (II)

En una entrada anterior, ja us vam explicar que les sessions de padrins informàtics havien estat un èxit.

Ara volem donar la paraula als mateixos alumnes perquè ens puguin explicar l'experiència des del seu punt de vista:

"Experiència com a padrina informàtica


Durant dues setmanes he estat elaborant una presentació PowerPoint per als alumnes més petits de tercer de PRI on explicava com es feia servir aquest programa. Ha sigut una experiència que m’ha omplert molt tant acadèmicament com personalment. Tocava eines que sabia dominar , gaudia del que feia i m’agradava compatir els meus coneixements amb els altres.
Hi haurà persones que pensaran que només ha sigut crear un simple PowerPoint i no és tanta feina com sembla, però s’equivoquen. Encara que sàpigues manejar-te per aquest programa si vols millorar les teves habilitats s’ha de practicar i sobretot posar-li ganes i
il·lusió, ja que finalment la recompensa és veure com al públic li agrada el que has fet. Això és el que realment t’omple.
I sobre l’experiència com a padrina per mi ha estat una tarda bastant divertida i entretinguda. M’ha agradat molt ajudar els més petits a ubicar-se pel programa i ajudar-los amb tots els dubtes que tenien. Espero que en les seves futures presentacions els serveixi tot el que han après avui, més d’un serà un crack!" 

Inés Galman 3 ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada