dilluns, 20 de febrer del 2017

Proves cangur 2017



La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

L’alumnat s’agrupa en seus, és a dir els llocs on es fa  la prova. La nostra escola serà seu Cangur, per sisena vegada, i ens agradaria que el dia 16 de març fos una festa col·lectiva per fer matemàtiques.
La comissió Cangur, creu que fins a l’1% dels participants de cada nivell que han obtingut millor puntuació són mereixedors de premi. I, a més a més,  estableix  diversos premis (primers premis, pòdium, premis de tipus A, B, C, D i nominacions) que reben objectes diversos de les tecnologies de la comunicació. A la nostra escola premiarem els millors classificats de cada nivell el dia de la celebració dels Jocs Florals.
La preparació de la prova Cangur va començar dimarts 7 de febrer de 2017, i és de caire voluntari. Les professores  Montse Majolero, Maria Molins, i Pilar Compte reuneixen els alumnes voluntaris tots els dimarts fins a la data de la prova de 13:40 a 14:50 h. Durant l’estona de preparació, els alumnes fan proves cangur d’anys anteriors i també dinen.
Desitgem que sigui molt profitosa aquesta experiència i sobretot que s’ho passin molt bé!!

Atentament,
Montse Majolero, Maria Molins i Pilar Compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada