dijous, 30 de març del 2017

Concurs de fotografia "Barcelona hospitalària"



BARCELONA HOSPITALITÀRIA, és un concurs fotogràfic dirigit a tots els alumnes de 3r i 4t de l’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de l’escola de Jesuïtes el Clot, a continuació trobareu les bases d’aquest concurs, les dates de participació i els premis.

TEMA
En aquest concurs, l’objectiu principal és mostrar mitjançant la fotografia l’hospitalitat a Barcelona, la fotografia presentada ha de reflectir aquest lema. Barcelona és una ciutat hospitalitària i amb aquest concurs volem donar visió a la cara més solidària de la nostra ciutat.

DATES DE PARTICIPACIÓ
Els vostres respectius tutors presentaran BARCELONA HOSPITALITÀRIA, durant la setmana del 3 al 7 d’abril.
El concurs està pensat perquè durant la Setmana Santa sigui el moment perfecte per poder sortir per la ciutat i trobar la millor fotografia.
Les dates de lliurament de la fotografia seran entre el 26 i 28 d’abril, ambdós dies inclosos. L’entrega serà a la biblioteca Pare Blanc.
El guanyador serà informat durant la setmana del 8 al 12 de maig.

BASES DEL CONCURS
-          El tema principal del concurs és l’hospitalitat a la ciutat de Barcelona, qualsevol fotografia que no s’adapti a la temàtica no serà acceptada
-          La fotografia ha de ser entregada en DINA4 no en paper fotogràfic, ocupant tota la pàgina, tant en horitzontal, com vertical.
-          La fotografia ha d’incloure un peu de pàgina amb el nom i cognom i el títol de la fotografia.
-          Cap fotografia presentada fora de termini, no serà acceptada.
-          La fotografia pot ser en blanc i negre o en color.
-          El jurat estarà compost per pares i mares de l’AMPA.

PREMIS
La millor fotografia serà seleccionada per ser la portada de la revista que es publicarà a final de curs de l’AMPA, a més a més, es farà una entrevista al guanyador.
Per la segona i tercera millor fotografia, a més de l’entrevista també se seleccionarà la seva fotografia per formar part d’algun article de la revista.

Comissió Hospitalitat
AMPA Escola del Clot


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada