dilluns, 11 de desembre del 2017

Taller DALI



El taller DALI  té tres pretensions ben clares:

1.         Volem oferir temps de qualitat (és a dir, temps que hem preparat, cuidat, escollit especialment...) perquè els joves puguin analitzar el seu interior buscant quelcom més per a la seva vida i sense centrar-se en què sinó en com volen viure-la.
2.         Aquest temps que volem oferir és un moment de recerca personal en llibertat. Cada alumne té uns ritmes i capacitats d'analitzar-se diferents. Nosaltres hem d'oferir-los eines perquè cadascú arribi on pugui i/o vulgui arribar. A més, hem de respectar plenament la llibertat. Oferim camins tant per a la reflexió com per a l’oració (que ens obre la vida a la transcendència).
3.         Aquest taller és un moment especial, que serveix per complementar  la resta de tasques de pastoral. Així doncs, el taller que proposem té sentit si el relacionem amb les activitats d’altres àmbits pastorals; i també és necessari que el “recuperin” altres activitats ja programades (Línies de Força, campanyes, convivències, llibreta espiritual, acompanyament, etc.).


OBJECTIUS

           Entrar en una dinàmica interior de detecció d'emocions.
           Posar nom a les emocions que ens remouen per dins.
           Rellegir la pròpia història i reconèixer-hi consol i desolació.
           Reconèixer els sentiments interns com a punt de partida per orientar la vida en base a un projecte que ens il•lusioni. Dirigir-nos a aquelles coses que ens satisfan internament i plenament.
           Prendre consciència de quina és la meta que ens proposa el Senyor, l'horitzó que volem assolir, i que justifica l'esforç d'endinsar-nos en nosaltres mateixos i ordenar la vida en conseqüència.

                                                                                                                Carles de Gracia
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada