dimecres, 23 de gener del 2019

Jornada TEI

L'assetjament o bullying és una xacra que patim a totes les escoles. No és un problema nou, però sí el fet de lluitar per la seva eradicació. I no és gens fàcil.

Per aquest motiu, la nostra escola s'ha sumat al programa TEI (tutoria entre iguals) que consisteix a aparellar un alumne més gran que tutoritzarà un altre de més petit.

En aquest cas, els nostres alumnes de tercer s'han convertit en tutors d'un alumne de primer i avui hem donat el tret de sortida.

Organització de la jornada

- A les 9h hem anat a la Sala d'Actes on ens hem congregat el director general, Sr. Oriol Navarro, la directora de TQE, Sra. Montserrat Subirana, tutors i alumnes. Allà s'ha procedir a la signatura dels diplomes per part de tots els nois i noies.

En aquest diploma apareix el nom de la noia o noi tutoritzat i recull la signatura de l'alumne/a juntament amb la del director general i tutor de curs. Amb aquest diploma s'estableix el compromís de portar a terme la tasca.

- A les 10h hem anat a les aules on els nois i noies de primer estaven esperant la nostra arribada. Aleshores s'ha produït la trobada i la realització d'activitats per conèixer-se mútuament.

- Per finalitzar, després de pati hem tornat al teatre per gaudir d'una activitat lúdica: una sessió de ping-pong per part de Fede Sardà, Pep Palès i Li Qi, campions en diverses categories.

Per no estendre'm més, simplement us diré que la jornada ha estat un èxit i que la majoria d'alumnes han sortit il·lusionats i amb ganes d'engegar el programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada