dissabte, 2 de març del 2019

Escalfant motors per a sant Jordi

Jimmy Liao
Ahir divendres vam crear la comissió literària per a la dinamització de la lectura fins al dia de sant Jordi que celebrarem la festa dels Jocs Florals. Fins a sant Jordi...o potser més enllà...ja veurem.

Aquesta comissió està formada per un grup d'alumnes voluntaris, lectors empedreïts que intentaran posar un granet de sorra per fomentar la lectura entre els seus companys:


Aquesta és la presentació que ens fa la Laura Acosta:

Divendres, dia 1 de març, es va reunir per primera vegada la comissió organitzadora dels Jocs Florals, formada per alguns alumnes entusiasmats per la lectura i la tutora Dolors Puerta. 

En aquesta primera reunió, es va parlar de maneres d'incentivar la lectura entre les nostres companyes i companys, i, entre d'altres, es van decidir tant l'eslògan com el disseny d'una campanya a les classes de TQE.
Mentre alguns dels membres de la comissió es van encarregar de plasmar les idees de la campanya en paper, d'altres van fer una pluja d'idees amb la intenció d'innovar en els Jocs Florals (per exemple, afegint-hi més categories) i van engegar un nou projecte de lectura pensant en, cada setmana, recomanar una sèrie de llibres (d'un mateix gènere literari) per, a final de setmana, escollir-ne el millor.

Tenim ganes de treballar pel nostre objectiu, apropar la cultura als joves, i esperem aconseguir-ho com abans millor, i per això la nostra intenció és reunir-nos periòdicament d'ara en endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada