divendres, 3 de maig del 2019

Final setmana 29 abril-3 maig

Avui els alumnes del gup A aniran a l'exposició "The Zone of Hope". Els de la A ja hi van anar la setmana passada i aquest és el comentari que ens va escriure la Helen:

"Els alumnes de 3r TQE B van poder gaudir de l'exposició "The
Zone of Hope" i també han aprofundit en els conceptes treballats a l’ABP “Let’s Jam” sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències.

A The Zone of Hope els alumnes han vist i sentit físicament els efectes del canvi climàtic a través d'un viatge en el temps. En aquest viatge han experimentat fred, calor o vent. També han pogut passejar per l'interior d'una glacera i quedar astorats en veure i viure amb gran realisme gràcies a la tecnologia 3D una inundació a Barcelona o la desertificació a un embassament de Catalunya."

Esperem que als alumnes que hi van avui els agradi també molt.

La segona notícia és que un altre grup d'alumnes van marxar ahir de Recés, el segon d'aquest curs, donat l'èxit que va tenir la primera sortida. Si ens envien alguna fotografia no dubteu que us la mostrarem en una propera entrada del bloc.

I per últim, recordem que estem finalitzant els dos projectes i que, com a conseqüència, dilluns i dimarts vinents hi haurà proves, exposicions orals i lliurament d'apunts. Caldrà, doncs, aprofitar el cap de setmana per fer un últim esforç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada