diumenge, 22 de setembre del 2019

Mobilització pel clima

La Companyia de Jesús i, per tant, la nostra escola, se suma a les mobilitzacions que s'estan duent a terme la setmana del 20 a 27 de setembre.

Us transcric alguns dels fragments de la carta que el nostre director general, el Sr. Oriol Navarro, ens ha enviat:

" Com segurament sabeu, la setmana vinent, del 20 al 27 de setembre, estan convocades, a nivell mundial, múltiples mobilitzacions i actes de sensibilització per a lluitar contra la crisi climàtica, coincidint amb la cimera per al Clima a les Nacions Unides. Diverses entitats de la Companyia de Jesús ja s'hi han adherit.
...
De cara a divendres 27, per tal de poder viure-ho de manera col·lectiva, es proposa que tot l'alumnat i els i les educadores de l'escola vinguem amb una samarreta, camisa, jersei o una altra peça de roba de color verd, per representar el nostre compromís amb la sostenibilitat del nostre entorn. A més, a la porta d'entrada de l'escola també hi haurà un llaç verd per tal que es visibilitzi també des del carrer com una opció de tota l'escola."

Com que aquesta no serà una activitat puntual, ja us anirem informant al llarg del curs de totes les iniciatives que es prenguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada