dijous, 23 de gener del 2020

Xerrada de Barcelona Activa "Emprendre amb valors"

Barcelona Activa impulsa el desenvolupament econòmic de Barcelona i treballa, entre altres aspectes, en estratègies de foment de l'ocupació, emprenedoria o formació i innovació.

Adreçat específicament als joves ha creat el programa "Emprendre amb valors" on els protagonistes són els propis alumnes. (Per saber-ne més)

La Montserrat Cardús, responsable del programa OVE (Orientació
Vocacional per als Estudis), ha integrat aquesta proposta de Barcelona Activa al nostre projecte de 3r d'ESO d'ajudar els alumnes a trobar la seva vocació i orientar-los en les competències necessàries per assolir tal objectiu.

Ahir dimecres, el primer torn d'alumnes va assistir a la conferència "Emprendre amb Valors" on dos joves emprenedors es van adreçar als nostres nois i noies.

Els ponents eren la Raquel Riba, il·lustradora i creadora del personatge"Lola Vendeta", i el David Rodríguez, ambaixador de la FP Dual a la Fundació Bertelsmann.


Ambdós van explicar les seves experiències personals i van parlar de la vocació, del treball, de fruir del que hom fa, ...

Voldria destacar aquestes paraules:

Raquel Riba: "L'actitud emprenedora pot servir tant per a projectes professionals com personals".

David Rodríguez: "Una motivació a la vida pot ser convertir-te en un autodidacta tenint ben present que les coses s'aconsegueixen amb esforç i sacrifici."

Ja veieu, una lliçó per aprendre.

En una propera notícia us explicarem el treball que estan realitzant un grup d'alumnes en aquest programa de Barcelona Activa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada