divendres, 3 d’abril del 2020

Final de setmana 30 març-3 abril

Avui acaba el trimestre i la tercera setmana de confinament. Reviseu les notícies que s'han publicat al bloc i els correus que heu rebut dels professors per confirmar que heu complert amb totes les feines que se us han encomanat.

A més, durant aquests dies, els tutors ens hem posat en contacte amb vosaltres per realitzar sessions de tutoria que han servit per comunicar-nos d'una manera més propera.

A tenir en compte:


"         RECUPERACIONS 2a AVALUACIÓ

Com ja sabeu, hi havia unes dates programades tant per fer les recuperacions de la segona avaluació com per fer les recuperacions de les matèries que teníeu suspeses de cursos anteriors.
Degut a la situació actual i davant la incertesa de quan tornarem, no us podem concretar la nova data per poder realitzar-les.
El que sí us demanem és que aneu fent les feines de recuperació corresponents i així tenir-les enllestides per quan tornem a l'escola.
Les feines de recuperació de les matèries suspeses a la 2a avaluació ja estan penjades a continguts de la NET - Tutoria.
Si teniu algun dubte al respecte contacteu amb mi o amb el professor corresponent."
                                                                                                                                  Helen Martínez

SETMANA SANTA

Tot i que aquest any haurem de romandre a casa, aquests dies són de vacances i per tant s'interromp tota activitat lectiva. Els professors no us enviarem més feines.

Si algú vol aprofitar el temps per avançar en els treballs de recuperació, pot fer-ho, evidentement.
També interromprem la comunicació per correu, per tant, us demanem que només si teniu una urgència de debò contacteu amb la vostra tutora o tutor.

I per acomiadar-vos de totes i tots us hem adjuntat un poema molt maco d'un gran poeta català.

BONES FESTES. TORNEM EL 14 D'ABRIL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada